ETF-opwinding in Bitcoin

ETF-goedkeuring boven de Bitcoin 

Bitcoin, dat dankzij speculaties over ETF-goedkeuring boven de $30.000 steeg, gaf zijn winst van maximaal 10 procent terug nadat Blackrock aankondigde dat zijn ETF-aanvraag nog steeds door de SEC werd beoordeeld. Bitcoin steeg met meer dan 10 procent en overtrof de $30.000, na speculatie dat het Amerikaanse kapitaalmarktagentschap SEC een exchange- traded fund (ETF) heeft goedgekeurd dat rechtstreeks in cryptocurrency investeert .
Bitcoin
Bitcoin
In juni heeft BlackRock, 's werelds grootste vermogensbeheerder, bij de SEC een aanvraag ingediend voor haar dochteronderneming iShares Bitcoin Trust om een ​​spot Bitcoin ETF uit te geven. Volgens de aanvraag ingediend bij de SEC zal Coinbase, de grootste cryptobeurs in de VS, het bedrijf zijn waaraan het geld zal worden toevertrouwd. Als de ETF goedkeuring krijgt, wordt deze genoteerd op Nasdaq.

In een verklaring na het nieuws zei Blackrock dat de ETF-aanvraag nog steeds door de SEC wordt onderzocht. Bitcoin draaide winsten tot 10 procent terug nadat BlackRock zei dat zijn aanvraag voor een op de beurs verhandeld fonds dat rechtstreeks in cryptocurrency investeert nog steeds wordt beoordeeld.
bron: bloomberg ht

Post a Comment

Previous Post Next Post